تحولات لبنان و فلسطین

معاون رئیس‌جمهور با اشاره به بورسیه دانشجویان ایرانی به چین برای آموزش زبان چینی، پیشنهاد درمان چینی‌ها در ایران را ارائه کرد.

درمان چینی‌ها در ایران

به گزارش قدس آنلاین، زهرا احمدی‌پور ــ معاون رئیس‌جمهوری و رئیس سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری، امروز سه‌شنبه ۲۷ تیر ۹۶، در دیدار پانگ سن سفیر چین در تهران گفت: «ایران و چین به‌لحاظ تجاری و سرمایه‌گذاری روابط دیرینه‌ای دارند که این روابط درحال گسترش است و باید به حوزه گردشگری هم تسری پیدا کند».

احمدی‌پور ادامه داد: «از سال ۲۰۱۱ ایران به‌عنوان یکی از مقاصد گردشگری چین انتخاب شده و در فهرست مقاصد گردشگری چین قرار گرفته، که امیدواریم به یک بازار گردشگری برای چین تبدیل شود».

رئیس سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری در ادامه گفت: «چین تجربه خوبی در ساخت‌وساز خصوصاً در بازسازی و مرمت بناهای تاریخی دارد و با توجه به ظرفیت‌های بسیار خوبی که ایران در این حوزه دارد، مرمت این بناها می‌تواند آنها را تبدیل به فرصت‌های سرمایه‌گذاری در حوزه گردشگری کند».

ظرفیت ارزشمندی به‌نام راه ابریشم

وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود گفت: «ایران در مسیر راه ابریشم واقع شده است و با توجه به اینکه راه ابریشم امروز به‌عنوان یک برند در حوزه گردشگری و میراث‌فرهنگی مطرح است، ظرفیت ارزشمندی برای گسترش روابط گردشگری ایجاد می‌کند».

احمدی‌پور به ظرفیت‌های ایران در حوزه گردشگری سلامت اشاره کرد و گفت: « ایران به‌عنوان یکی از قطب‌های پزشکی منطقه مطرح است و با توجه به زیرساخت‌های مناسب گردشگری سلامت در ایران و نوآوری‌های بسیار خوبی که در حوزه پزشکی در ایران وجود دارد، چین می‌تواند ایران را به‌عنوان یکی از مقاصد حوزه گردشگری سلامت خود انتخاب کند».

وی گفت: «با توجه به فعالیت‌های خوبی که چین در حوزه گردشگری دریایی دارد و تصمیم ما برای گسترش این گردشگری، انتظار داریم که چین بتواند سرمایه‌گذاری جدی‌ای را در حوزه گردشگری دریایی و ساحلی در ایران انجام دهد».

احمدی‌پور گفت: «در تمام استان‌های چین ایران به‌عنوان مقصد گردشگری مطرح است اما هنوز هم باید درخصوص معرفی جاذبه‌های گردشگری ایران در چین از امکاناتی نظیر بیلبوردها و فضاهای نمایشگاهی استفاده شود».

بورسیه دانشجویان ایرانی به چین و آموزش زبان چینی

رئیس سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری در ادامه گفت: «برای رونق بازار گردشگری و افزایش عرضه خدمات به گردشگران چینی، به‌نظر می‌رسد اگر بتوانیم ظرفیت بورسیه‌های دانشگاهی بیشتری را برای دانشجویان ایرانی برقرار کنیم، این افراد می‌توانند برای آموزش زبان چینی به این کشور سفر کنند تا بعد از آموزش در قالب راهنمایان گردشگری برای مسافران چینی فعالیت کنند».

در ادامه این نشست احمدی‌پور ــ معاون رئیس‌جمهوری و رئیس سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری گفت: «پیشنهاد می‌کنم یک تور با حضور آژانس‌های گردشگری و فعالان رسانه‌ای و خبرنگاران از چین به‌مقصد ایران سفر کنند».

وی افزود: «این تور یک اقدام عملیاتی است و با توجه به اینکه مجمع عمومی سازمان جهانی گردشگری شهریور امسال در چین برگزار می‌شود می‌توان با مشارکت بخش خصوصی می‌توان برنامه‌های کاربردی‌تری را برای تبیین فعالیت‌ها و سیاست‌های بخش گردشگری انجام دهیم».

احمدی‌پور در بخش دیگری از صحبت‌های خود به زمینه مناسب برای سرمایه‌گذاری در ایران اشاره و اضافه کرد: «هیچ محدودیتی برای سرمایه‌گذاری در ساخت هتل و تأسیسات گردشگری نداریم و اگر سرمایه‌گذاری باشد که بخواهد در این حوزه فعالیت کند ضمن ارائه تسهیلات، دولت سرمایه آن را ضمانت می‌کند و از سرمایه‌گذاران حمایت می‌شود».

تأکید روحانی بر توسعه روابط

وی در پایان صحبت‌های خود خاطر‌نشان کرد: «رئیس‌جمهوری اسلامی ایران علاقه فراوانی برای توسعه روابط با کشورهای حوزه آسیا دارد».

منبع: خبرگزاری تسنیم

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.